Ulrika Wijkstrand

Sven Malmborg

Doctor of Chiropractic
Dr. of Chiropractic, leg. kiropraktor, utexaminerades från Anglo-European College of Chiropractic i England, 1984. Praktiktjänstgöringen utfördes hos Doctor of Chiropractic (USA) Thomas Wren i Jönköping 1984-1985. 
1985 startade jag egen kiropraktorklinik i Skövde och var då den första Doctor of Chiropractic i Skaraborg. Sedan 1999 har jag även haft verksamhet i Lidköping. 
Medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR) samt IdrottsKiropraktik Sverige (IKS).
För mer information om mig besök nedanstående hemsida.
wijkstroms-kiropraktorklinik.webnode.se
Varmt välkommen!

David Larsson

Leg.kiropraktor David Larsson har en 5-årig akademisk internationellt erkänd universitetsutbildning från Syddanska Universitetet i Odense, motsvarande Magisterexamen. 
Under sin tid i Danmark arbetade han på ett ryggcentra i team med läkare, sjukgymnaster, sjuksköterskor och psykologer. Gruppen var specialiserade på kronisk smärta och långvariga funktionsstörningar i muskel, led och nervsystem. David har tidigare verksam i Gislaved sedan 2007 och kommer i fortsättningen att arbeta både i Halmstad och Gislaved.

Doctor of Chiropractic graduerade från National college of chiropractic i Chicago USA 1975. Sven har arbetat i Halmstad sedan 1976 med undantag för två år i Auckland Nya Zeeland 1998-1999. Där kom Sven i kontakt med Applied kinesiology som är en viktig och specifik testmetod för muskel och neurologisk funktion, en metod som Sven använder sig av som en del i sin behandling och diagnostik.
Sven har genom åren skaffat sig en mycket stor erfarenhet vad gäller behandling av de mest skiftande hälsoproblem inte minst vad gäller nack och bäckenproblem. Medlem i LKR (legitimerade kiropraktorers riksförbund).