Osteopater är smärtspecialister och kända världen över för att effektivt behandla smärta, spännigar och stelhet. Behandlingen är holistisk och vi ser till både kropp och sinne för att skapa det bästa möjliga utgångsläget för hälsa och välmående.

Exempel på vanliga tillstånd i kliniken är;

- Stelhet/värk i nacke & axlar
- Smärta i ländrygg
- Ischias
- Utstrålande smärta i arm
- Gravidrelaterade besvär
- Huvudvärk och käkbesvär
- Ledvärk
- Magrelaterade besvär
- Tennisarmbåge/musarm
- Ont i höft
- Långvarig/kronisk smärta

Ett besök består av undersökning, konsultation och behandling.
Inom osteopatin ses människan som en helhet där alla delar påverkar varandra, om en del av kroppen har nedsatt funktion, t ex en led, så måste resten av kroppen anpassa sig och kompensera för detta vilket kan skapa överbelastning, inflammation och smärta i andra delar av kroppen.  

Har du friskvårdsbidrag kan du använda det till osteopatibehandlingar. 

Josephine har en 4-årig högskoleutbildning enligt europeisk standard hos Skandinaviska Osteopathögskolan och en Bachelor of healthcare från Metropolia University of Applied Science i Helsingfors. Med en idrottskarriär inom golfen har hon en unik och specialiserad kunskap för idrottsmedicin och golfsvingens relation till smärta, värk och stelhet. Josephine är också diplomerad massör. Som terapeut förespråkar hon människan som en helhet. För att kunna förstå och behandla orsak till att symtom bibehålls eller uppstår krävs en djup förståelse och ödmjukhet för de många komplexa system kroppen är uppbyggd av. 

Välkommen!