Kosttillskotten som rekommenderas och säljs på mottagningen är av högsta kvalitet för att uppnå önskat terapeutisk resultat på ett säkert och effektivt sätt. De största leverantörerna är Alpha Plus, Hela Pharma, WNT och Faxma. De kosttillskott som finns till försäljning har även lägsta pris garanti.
Kostillskott kan även beställas via telefon eller mejl för avhämtning eller postleverans.

Ring gärna för råd samt prisuppgifter på kosttillskott.

Kosttillskott sänds även enligt överenskommelse med post.

Mailkontakt för information eller beställning av kosttillskott: 4wellness.halmstad@gmail.com

Om du är osäker på vilket eller vilka kosttillskott just du behöver är det bra att få en konsultation och en skräddarsydd rekommendation av din näringsterapeut. En näringsterapeut kan utifrån anamnes, kinesiologi tester eller en hårmineralanalys ge kvalificerade kosttillsskotts rekommendationer som därmed blir skräddarsydda just för dig.

För att optimera träningsresultat och idrottsprestationer är det också viktigt med högkvalitativa kosttillskott. Tillskott av protein med ett högt biologiskt värde kan avsevärt förbättra muskeltillväxten vid styrketräning. Kreatin är också ett effektivt sätt att öka prestationsförmågan vid träning. Proteintillskott kan också användas som mellanmål eller till smothies med frukt och bär. 

Sven Bertil Swanling
Näringsterapeut
Massör

Kinesiolog

Sven Bertil Swanling är Dip. Näringsterapeut och Dip. Kinesiolog och har arbetat med alternativmedicin sedan 1987, han började med massageterapi och har genom åren utvecklat praktiken med bla kinesiologi, näringsterapi och hårmineralanalys. Sven Bertil har varit verksam på Kiropraktik & Hälsomottagningen sedan 1993.

Tel: 035-12 94 00

www.4wellness.se
För mailkontakt:: 4wellness.halmstad@gmail.com